Vi kommer ha valsedlar i:

 

Riksdagen

Gävleborg

Norrbotten

Stockholm (Bara Södermalm just nu)

Västra Götaland Norra

 

Landstinget

Gävleborg

Norrbotten

Stockholm (Bara Södermalm just nu)

Västra Götaland Norra

 

Kommun

Boden

Stockholm (Bara Södermalm just nu)

Söderhamn

Vänersborg

 

Övriga är öppna så vem som helst kan samtycka!!

Det innebär att vem som helst kan ställa upp för partiet, om man fyller i samtycksblanketten på valmyndighetens hemsida och skickar in den själv. Men vi kommer att ta ut en avgift på 200 kr när vi ser att någon har samtyckt för oss. Men det finns tid att komma med på en vallista fortfarande, men då kostar det 800 kr för att täcka valsedelkostnaden. Samtycke blir inte lika mycket arbete med så därför kan vi ta ut en lägre avgift för det. Men vi ser helst att man vill vara med på vallistan fram till den 10 april 2018 och man ställer upp i alla tre de valen.

Nyheter

29.05.2014 13:09

Nyhet från vår Facebook sida

På vår facebook sida finns nu två tv-inslag.www.facebook.com/pages/Common-sense-in-Sweden/697826370283167?ref=hl
26.05.2014 17:31

Skriv till oss

Har du några frågor till oss om våra tjänster? Tveka inte att kontakta oss. Vi uppskattar alla reaktioner eftersom de hjälper oss att förbättra våra tjänster.
26.05.2014 17:30

Välkommen till vår nya hemsida

Välkommen till vår nya hemsida Vi skulle vilja presentera vår nya hemsida. Här kan du hitta information om alla de senaste nyheterna och tjänsterna. Vårt primärmål är att hålla dig informerad om de senaste och kommande evenemang som vi är inblandade i. Se till att komma tillbaka ofta. Vår...

Sök på hemsidan

Kontakt

Common sense in Sweden